Aşkları bir döneme damgasını vurmuştu: Justin Timberlake'ten Britney Spears'a yıllar sonra özür

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake, Britney Spears'ın hayatını anlatan Framing Britney Spears adlı belgeselin ardından sessizliğini bozdu. Timberlake, yaptığı bir paylaşımıyla 20 yıl önceki sevgilisi Britney Spears'tan özür diledi. Timberlake, ''Doğru olan şeyi yaparak konuşmadığım için üzgünüm.'' dedi.

Britney Spears, hayatını konu alan belgeselle yeniden gündeme gelirken 20 yıl önce Justin Timberlake ile olan ilişkisi de tekrar konuşulmaya başlandı.

Jessica Biel ile iki çocuklu bir evlilik sürdüren Timberlake, yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla 20 yıl önceki sevgilisi Britney Spears'tan özür diledi.

"DOĞRU OLAN ŞEYİ YAPMADIM"

Timberlake, "Doğru olan şeyi yaparak konuşmadığım için üzgünüm. Britney Spears ve Janet Jackson'dan özellikle özür diliyorum. Her ikisi de değer verdiğim ve saygı duyduğum kadınlar. Çuvalladığımı biliyorum" dedi.

AŞKLARI BİR DÖNEME DAMGA VURMUŞTU

Disney yapımlarında çocuk yıldız olarak kariyerlerine başlayan ikili, devam eden süreçte 1998-2002 yılları arasında ilişki yaşayarak magazin dünyasının en gözde çifti olmuştu. 2002'de yaşanan ayrılığın ardından Timberlake, Spears'ın kendisini aldattığını savunmuş ve buna video kliplerinde dahi yer vermişti.