Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrıldı iddiası! Jet yalanlama geldi

3 ay önce aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. İddialara göre Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile Sipahi dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Kaan Yıldırım, ayrılık kararı aldı. İkili, sosyal medyada birbirini takip etmeye devam ediyor ve fotoğrafları kaldırmadı. Kaan Yıldırım, konuya ilişkin yaptığı açıklama ile ayrılık iddialarını yalanladı.

Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı konuşma ile sosyal medyada tiye alınan Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile adından söz ettiren Pınar Deniz, 3 ay önce kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım'la yeni bir aşka yelken açtı.

PINAR DENİZ İLE KAAN YILDIRIM AYRILDI İDDİASI

Zaman zaman gecelerde görüntülenen ve sosyal medyada ilişkilerine dair kareleri yayınlayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 2. Sayfa'nın haberine göre, Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın kıskançlıklarından bunalınca ilişkide büyük bir kriz çıktı. Deniz'in sosyal medya hesabından yayınladığı banyo pozundan rahatsız olan Yıldırım, kıskançlık krizine girince ikili yollarını ayırma kararı aldı.

İkili, sosyal medyada birbirini takip etmeye devam ediyor ve fotoğrafları kaldırmadı.

KAAN YILDIRIM PINAR DENİZ AYRILIĞINI YALANLADI

Kaan Yıldırım, 'maço tavırları ve kıskançlıkları nedeniyle Pınar Deniz'le ilişkilerine ara verdiklerine' dair çıkan haberleri yalanladı:

"Ben hep susmayı tercih ettim, zamana güvendim, zaman kimin ne olduğunu gösterir dedim ancak bu sefer susmak istemiyorum. İlişkimizi itibarsızlaştırmanıza izin vermeyeceğim. Biz, bize ait küçük dünyamızda çok mutluyuz. Lütfen rahat bırakın bizi..."

Altın Kelebek'teki konuşması linç edildi... Pınar Deniz'e Haluk Levent sahip çıktı

Burcu Özberk ile Farah Zeynep Abdullah Altın Kelebek konuşması olay olan Pınar Deniz'i eleştiren tweeti beğendi