Aşka tam gaz devam... Melisa Aslı Pamuk film galasına sevgilisi Mustafa Mert Koç ile el ele katıldı

İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Baki İlhan ve Aslıhan Karalar gibi isimlerin başrollerini paylaştığı ''Adanış Kutsal Kavga'' filmin galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, sevgilisi Mustafa Mert Koç ile galaya el ele katıldı.

Şenel İlhan'ın FFP Media adına yapımcılığını üstlendiği "Adanış Kutsal Kavga" filmi 11 Mart itibari ile vizyona girdi. Adanış Kutsal Kavga filminin galası önceki akşam bir alışveriş merkezinde düzenlendi.

Filmin başrol oyuncusu İsmail Filiz, galada "Daha önce de aksiyon dizisi ve filmlerinde yer aldım. Şimdi de Adanış Kutsal Kavga ile karşınızdayım. Aksiyon Türkiye'de çok zor. Yapımcıların pek tercih etmediği bir iş. Sektörel anlamda riskli bulunuyor. Türk sinemasında aksiyon filminin karşılığı olduğunu göstermeye çabalayacağız" dedi.

Kısa bir süre önce Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup ile yollarını ayıran ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, galaya yeni sevgilisi Mustafa Mert Koç ile el ele katıldı. Mutluluğu gözlerinden okunan Melisa Aslı Pamuk, "Şimdilik evlilik gibi bir düşüncemiz yok" şeklinde konuştu.