Aşka Düşman İnci kimdir, gerçek adı ne? Buse Meral hangi dizilerde oynadı? Buse Meral kaç yaşında?

TV8'in yeni dizisi Aşka Düşman, yayın hayatına başlıyor. Dizide aşka tövbe eden bir annenin 3 kızını erkeklerden uzak tutma çabası ekrana yansıtılacak. Aşka Düşman dizisinde İnci karakterini Buse Meral canlandıracak. Peki Aşka Düşman'ın İnci'si Buse Meral kimdir, kaç yaşında ve nereli? Buse Meral hangi dizilerde oynadı? İşte Buse Meral dizileri

Aşka Düşman dizisi ilk bölümüyle TV8'de ekrana geliyor. Başrollerini Nazan Kesal, Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun paylaştığı dizide İnci karakterini Buse Meral canlandırıyor. Dizide, aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci'nin Uygar ile olan aşkının hikayesi anlatılıyor. Peki Aşka Düşman'ın İnci'si Buse Meral kimdir, kaç yaşında? Buse Meral hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...

AŞKA DÜŞMAN İNCİ KİMDİR?

Bahriye Şimşek hem çocuklarını hem de toprağını tek başına büyüten bir Anadolu kadını. Yaşadıkları nedeniyle erkeklerin, kadınların hayatındaki en büyük sınanma olduğuna inanır.

Kendi gibi 3 kızı Feraset, Mahur ve İnci'yi de "Aşka düşman" olarak büyütür.

İnci de annesinin sözünden çıkmamıştır ta ki bir gün ablası "yetiş ölüyoruz" diye arayana kadar. İnci, ablasına yardım ederken Cerrah Uygar'la tanışır.

Aşka kapılarını kapatmış olan Uygar ise en iyi dostu olan Mahur ile huzura dayalı bir evlilik yapmayı düşünürken İnci ile tanışır ve planları alt üst olur.

İki mücadeleci genç Uygar ve İnci, beraber hep bir müşkülü çözmeye çalışırken gitgide birbirlerine çekilirler.

İnci'nin seçimleri Uygar'ın da Mahur'un da Bahriye'nin de bütün hayatının kökten değişmesine sebep olacaktır.

BUSE MERAL KİMDİR?

Buse Meral 25 Temmuz 1999'da İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul'da büyüyen Buse Meral erken yaşlarda oyunculuk deneyimi yaşadı. Lise öğrenimini İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yer alan Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tamamlayan genç oyuncu, 19 yaşında oyunculuğa adım attı. 2018 yılında Ege'nin Hamsisi dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan genç oyuncu, gösterdiği performansla ilgi odağı oldu. Başarılı oyuncu birçok markanın reklamlarında yer alarak oyunculuk serüvenine devam etti.

Lise hayatını İstanbul'da tamamlayan Buse Meral, genç yaşlarda oyunculuğa başlamasının etkisiyle eğitimini de bu alanda sürdürdü. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencisi olan genç oyuncu, eğitim hayatını sürdürüyor.

Vermem Seni Ellere adlı Karadeniz dizisinde Zeliş karakterine hayat veren Meral, Destan dizisinde Sırma karakterini canlandırmıştı. Sırma karakteriyle ilgi odağı olan genç oyuncu, birçok dizide yer aldı. Genç oyuncu, Ege'nin Hamsisi dizisindeki rolüyle parlamıştı.

BUSE MERAL HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Elimi Bırakma 2018

Ege'nin Hamsisi 2018

Tek Yürek (Serenay) 2018 - 2019

Gülperi 2018 - 2019

Aşka Düşman 2024

Aşka Düşman Uygar kimdir? Aşka Düşman'ın Doktor Uygar 'ı Cem Yiğit Üzümoğlu kaç yaşında?