Aşk mı yaşıyorlar? Sadri Alışık ile Çağla Demir bakın nasıl görüntülendi

Kerem Alışık ve Sibel Turnagöl'ün evliliğinden dünyaya gelen Sadri Alışık güzel oyuncu Çağla Demir ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir mekanda görüntülenen ikili fotoğraflarının çekilmesinin ardından arkadaş olduklarını söyleyen Alışık, 'Uzun zamandır görüşmüyorduk. Fırsat bulmuşken bir şeyler içelim dedik' dedi.

1992 yılında boşanma kararı alan Kerem Alışık ile Sibel Turnagöl'ün Sadri Alışık ve güzel oyuncu Çağla Demir geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Baş başa bir mekanda oturup sohbet eden ikili görüntülendiklerini fark edince gülümseyerek gazetecilere karşılık verdi.

Aşk haberlerinin çıkmaması için açıklama yapma gereği duyan ikiliden Sadri Alışık, şunları söyledi: 'Uzun zamandır görüşmüyorduk. Fırsat bulmuşken bir şeyler içelim dedik'

Uzun bir aranın ardından 'Amadeus' oyunu ile geçen hafta Zorlu PSM'de perde açtıklarını söyleyen Sadri Alışık, "Sizleri de tiyatroya bekliyoruz" diyerek gazetecilere davette bulundu.

Çağla Demir'de arkadaş olduklarının belirterek "Şu an bir proje yok, beklemedeyim" ifadelerini kullandı.

Demir, aylar önce Reynmen lakaplı fenomen Yusuf Aktaş ile Gazapizm'in konserinde görüntülenmiş ve ikilinin konser boyunca keyifli halleri dikkat çekmişti.