Burcu Özberk, kendisiyle önce fotoğraf çekilip sonra kırpan hayranına sitem etti

Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği Esra karakteri ile sevilen Burcu Özberk geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Kendisi ve rol arkadaşı İlhan Şen ile fotoğraf çekilen Özberk, fotoğrafın kırpılmasına sitem etti. Özberk, ''Madem beni kırpacaktın neden kapıda İlhan ve benimle çekilmek için bekledin'' ifadelerini kullandı.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Burcu Özberk, İlhan Şen ile başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi ile büyük beğeni topladı. Dizide Esra karakterine hayat veren Özberk ve Ozan'ı canlandıran Şen'in ekran uyumu izleyici tarafından çok beğenildi.

Aşk Mantık İntikam dizi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisi kısa sürede yakıştırılan çiftlerden oldu.

Burcu Özberk, önceki gün sosyal medya hesabından bir hayranı ile ilgili yaptığı paylaşımda gündeme geldi. Burcu Özberk, kendisiyle önce fotoğraf çekilip sonra kırpan hayranına "Madem beni kırpacaktın neden kapıda İlhan ve benimle çekilmek için bekledin" dedi.

Özberk'in sitemi sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Özberk'e hak verirken bazıları tepkisini aşırı olarak yorumladı.