Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk iddialara cevap verdi: Hayatımda kimse yok

Aşk haberleri ile sık sık magazin basınında yerini alan Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk, Etiler'deki bir restorana giderken görüntülendi. Sık sık birileri ile adı anılan Burcu Özberk, ''Vallahi hayatımda kimse yok. Olsa niye saklayayım? Saklanacak bir durum yok. Yazılan isimlerinde hepsi benim için değerli ve sevdiğim insanlar.'' dedi.

Şimdilerde Fox TV'de ekrana getirilen Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği Esra karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Burcu Özberk, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Sık sık aşk haberleri ile gündeme gelen Burcu Özberk, geçtiğimiz gün Etiler'deki restoranda arkadaşlarıyla bir araya geldi.

MURAT KAZANCIOĞLU AÇIKLAMASI

Murat Kazancıoğlu ile samimi olarak görüntülendiği anlar sorulan Özberk, "Arkadaşım Murat ya. Eli belimde falanda değildi. Siz arkadaşınıza eşlik ederken tutmaz mısınız? O kibarlıktır, centilmenliktir. Murat'ta çok centilmen bir arkadaşımız" dedi.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Açıklamalarına devam eden ünlü oyuncu Özberk, "Vallahi hayatımda kimse yok. Olsa niye saklayayım? Saklanacak bir durum yok. Yazılan isimlerinde hepsi benim için değerli ve sevdiğim insanlar. Aşk güzel bir şeydir, tabii ki ihtiyacımız vardır" sözler ile sitem etti.

Güzel oyuncu, Uzak Doğu'ya tatile gideceğini sözlerine ekledi.