Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk açıklaması ile şaşırttı: 14 Şubat'ı en son 12 yaşında kutladım

Güzel oyuncu Burcu Özberk, arkadaşları ile bir mekanda yemek yedi. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk, ''14 Şubat'ı en son 12 yaşında kutladım'' sözleri ile dikkat çekti.

Şimdilerde Fox TV'de ekrana getirilen Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği Esra karakteri ile izleyici karşısına çıkan Burcu Özberk, arkadaşları ile yemek yeddiği mekândan çıkarken objektiflere yansıdı. Muhabirleri karşısında gören Özberk, şaşkınlığını gizleyemedi.

Maske Kimsin Sen hakkında konuşan Özberk, "Her şey güzel gidiyor. Dizi devam ediyor. Maske Kimsin Sen programı vardı o bitti. Çok yoğun çalışıyordum biraz daha rahatladım." dedi.

Partneri İlhan Şen ile adı aşk dedikodularına karışan Özberk, geçtiğimiz haftalarda hayranlarının fotoğraflarını yan yana getirmesi ve gazetelerde yer alması hakkında da "Ne güzel... Dizi için birbirimize yakışmamış önemeli bir şeydi. Fotoğrafları gördüğümde ben de inandım. Ben İlhan'la dışarı çıkmadım ki sadece sette görüyorum çünkü." ifadelerini kullandı.

14 Şubat'ta neler yaptığı sorulan güzel oyuncu şunları söyledi: "Güzel... Evde tek başıma geçirdim. 12 yaşında bir kere kutladım"