Aşk Mantık İntikam Çağla kimdir? Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel kaç yaşında, aslen nereli?

Fox Tv'nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam bu akşam yayın hayatına merhaba diyor. Aşk, Mantık, İntikam dizisinin kadrosu ağırlıklı olarak genç isimlerden oluşuyor. Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı dizi hikayesiyle de dikkat çekiyor. Dizide Çağla karakterini Melisa Döngel canlandırıyor.

FOX TV ekranlarında bu akşam yepyeni bir dizi yayın hayatına başlıyor. Aşk Mantık İntikam dizisi Cunning Single Lady adlı Kore dizisinden uyarlanmıştır. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizide Çağla karakterine Melisa Döngel hayat veriyor. Peki, Aşk Mantık İntikam Çağla kimdir? Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel kaç yaşında, aslen nereli? İşte tüm merak edilenler..

AŞK MANTIK İNTİKAM ÇAĞLA KİMDİR?

Çağla çok güzel , karizmatik, iyi kalpli, duygusal bir kızdır. Çok iyi okullarda eğitim görmüş, babasından iyi bir terbiye, emektarları Adiloş'tan bolca sevgi almıştır. Rafine zevkleri vardır.

Trendleri, modayı takip etmekle birlikte klasikleri hiçbir şeye değişmez. Şirketin üst düzey yöneticilerinden biridir, iş hayatında başarılıdır, zekidir. Zengin ya da güçlü olduğu için kimseyi ezmeyi düşünmez. Detaycıdır, iyi bir gözlemcidir.

Çağla'nın dışarıdan soğuk bir kişilik gibi görünmesine sebep olan istemeden de olsa insanlarla arasına koyduğu mesafedir. Aslında çok kırılgan bir yapısı vardır. İnsanlara çok zor güvenen, duygularını ele vermekten korkan birine dönüşmüştür. Ozan'ı tanır tanımaz hoşlanmasının sebebi de onun dürüst biri olduğunu hemen anlamasıdır.

MELİSA DÖNGEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Melisa Döngel, 25 Ekim 1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde tamamlayan Melisa Döngel, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Elif dizisi ile yaşamıştır.

Arka Sokaklar ve Hangimiz Sevmedik dizilerinde rol alan Melisa Döngel, FOX TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde de Deniz karakterine hayat vermiştir.

Melisa Döngel, son olarak FOX TV'de ekranlara gelen, başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde 'Ceren Başar' karakterine hayat verdi.

Döngel, şimdilerde yine FOX TV ekranlarında yayınlanan yeni romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakterine hayat vermektedir.