Aşk iddiaları ortalığı karıştırdı! Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum'u sosyal medya paylaşımları ele verdi

Menajerimi Ara dizisi ile yıldızı parlayan Ahsen Eroğlu ile Boran kuzum'un bir süredir aşk yaşadığı iddia edildi. Şu an net bir açıklama yapmayan ikilinin sosyal medya paylaşımları gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de sohbet ederken görüntülenen ünlü oyuncuların aşk dedikodularına nasıl yanıt vereceği merak konusu oldu.

FOX TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'da Dicle karakterini canlandıran Ahsen Eroğlu ile Vatanım Sensin dizisindeki başarılı performansıyla hatırlanan Boran Kuzum hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenen genç oyuncular bu iddiaları kuvvetlendirdi. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Eroğlu ve Kuzum'un paylaşımları yakın kadraja alındı.

Snob Magazin'in haberine göre; Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum,'un geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de bir kafenin önünde sohbet ederken görüntülendikleri öne sürüldü. İkilinin yan yana görüntülenmesi kafaları karıştırdı.

Boran Kuzum ve Ahsen Eroğlu hakkında ilginç gerçekler de peş peşe gün yüzüne çıktı. Ahsen Eroğlu ve Boran Kuzum'un aynı kediyle poz verdikleri görüldü.

Yıldız oyuncuların benzer takı ve aksesuarları kullanması da kafaları daha çok karıştırdı.

Boran Kuzum, geçtiğimiz aylarda başrolünde Ahsen Eroğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara dizisine konuk olmuştu. İkili, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde de rol almıştı.