Aşk-ı Memnu'yu şah mat edecek dizi geliyor! 148 senelik eser tarihte ilk kez...

Aşk-ı Memnu'nun yerine geçecek dizi belli oldu. Namık Kemal'in efsanevi romanı gümbür gümbür geliyor. Edebiyat tarihimizde ilk edebi roman olarak kabul edilen İntibak diziye uyarlanıyor. BKM'nin yapımcılığını üstleneceği diziyle ilgili şimdiye kadar ortaya pek çok iddia atıldı. Dizinin başrol oyuncuları arasında Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı gibi ünlü oyuncuların yer alacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Şair ve yazar Namık Kemal'in klasik eserleri arasında yer alan İntibah diziye uyarlanıyor. BKM'nin yapımcılığını üstleneceği dizi için heyecanlı bekleyiş başladı. Bir süredir kulislerde konuşulan iddialara göre, Melike Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı dizinin başrollerinde yer alacak isimler olacak. Gelecek sezon ekranlarda olması beklenen dizinin kadrosu için çeşitli isimler konuşulduysa da bu söylentilerin gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı.

İNTİBAH DİZİYE UYARLANIYOR

Namık Kemal'in klasik eserleri arasında yer alan İntibah diziye uyarlanıyor. BKM'nin yapımcılığını üstleneceği dizi için heyecanlı bekleyiş başladı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bomba iddia! Bu dizi Aşk-ı Memnu'yu da unutturur

DİZİDE KİMLER OLACAK?

Bir süredir kulislerde konuşulan iddialara göre, Melike Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı dizinin başrollerinde yer alacak isimler olacak.

İDDİALAR DOĞRU ÇIKMAMIŞTI

Gelecek sezon ekranlarda olması beklenen dizinin kadrosu için çeşitli isimler konuşulduysa da bu söylentilerin gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı.

YAYINCI KURULUŞ HALA BELLİ DEĞİL...

İlk olarak 1874 yılında çıkan İntibah romanın dizi uyarlamasının ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz açıklanmadı.