Aşk-ı Memnu'yla ilgili yıllar sonra gelen itiraf! Nihal için Hazal Kaya değil o isim düşünülmüş

Aşk-ı Memnu ilk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizi bitmiş olmasına rağmen tekrar bölümleri ile bile reytinglerde zirveye oynuyor. Dizide Nihal'i oynayan Hazal Kaya, bu rolü ile şöhreti elde etmişti. Ancak Nihal rolü ile ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Meğer Aşk-ı Memnu'da bu rol, Hazal Kaya'dan önce başka bir isme teklif edilmiş. İşte o isim!

Kanal D'de 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, oynayan her isme ayrı bir şöhret kazandırmıştı. Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan dizide evin kızı Nihal'i, o zamanlar henüz 18 yaşında olan Hazal Kaya oynamıştı. Bu rolle ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. 2017 Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Selen Soyder, Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal rolü için ilk kendisinin düşünüldüğü itirafında bulundu.

Selen Soyder güzel seçildikten sonra; Lale Devri, Yer Gök Aşk ve Hangimiz Sevmedik gibi dizilerde başrolde yer almıştı.

SELEN DÜŞÜNÜLDÜ, HAZAL SEÇİLDİ

Daha önce katıldığı 2. Sayfa adlı magazin programında konuşan Selen Soyder, rol için görüşmelere gittiğini ancak bir şekilde rolün olmadığını ve Hazal Kaya'nın seçildiğini şu sözler ile anlattı:

"Aşk-ı Memnu'da Nihal rolü için görüşmeye gittim. Deneme çekiminde piyano başına oturttular beni. Sonra bir şekilde olmadı, rol Hazal Kaya'nın oldu."