Aşk-ı Memnu'nun iki başrolü için yeni rota! Ses getirecek proje için kolları sıvadılar

Aşk-ı Memnu'nun iki başrolü yeni rotasını çizdi! Ses getirecek proje için kolları sıvadılar. Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'a Bihter ile Behlül rolleriyle şöhreti getiren Aşk-ı Memnu dizisi halen çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Seyirciler Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'u yeni bir projede beraber görmek istiyordu. Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği ikiliden müjdeli haber geldi. İki ünlü isim aynı projede yer alacak.

2008-2010 yıllarında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi sadece yayınlandığı döneme değil sonraki yıllara da damgasını vuruyor. Özellikle yaz aylarında ekranlarda yer almaya başlayan Aşk-ı Memnu özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat için şöhretin kapılarını açmıştı. Romanın ana karakterleri Behlül ile Bihter'i oynayan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu dışında farklı bir projede rol almaları heyecanla bekleniyordu. İzleyicilerin istediği sonunda oluyor.

YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Aşk-ı Memnu dizisinden görmeye alışık olduğumuz Beran Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Netflix yapımı sinema filmi için yeniden bir araya geldi.

BÜYÜK HEYECAN...

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un 14 yıl sonra yeniden aynı projede yer alacak olması heyecan yarattı.

Aşk-ı Memnu'yu şah mat edecek dizi için kollar sıvandı! 150 yıl sonra bir ilk gerçekleşecek!

İKİLİDEN SÜRPRİZ PROJE

Netflix Türkiye'nin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde Neftlix Türkiye resmi hesabından "New York sokaklarında Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ. Tweet bu kadar" mesajını iletti.

YENİ PROJESİNDEN AYRILDI

Kıvanç Tatlıtuğ'un adı uzun süredir "Kral Kaybederse" dizisinde geçiyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ ani bir kararla Kral Kaybederse dizisinden ayrıldı.