Aşk-ı Memnu efsanesi geri dönüyor... Bihter için Beren Saat'i aratmayacak isim belli oldu!

Bir döneme damgasını vuran ve tekrar bölümleriyle reyting rekorları kıran Beren Saat'in Bihter, Kıvanç Tatlıtuğ'un Behlül karakterleriyle özdeşleştiği efsane yapım Aşk-ı Memnu geri dönüyor. Cast çalışmalarının devam ettiği Aşk-ı Memnu dijital bir platformda film olarak izleyici karşısına çıkacak. Filmde Bihter karakterine hayat verecek isim de belli oldu. Son olarak Bergen filmi ile adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah yeni ''Bihter'' oldu. Beren Saat'in ardından Bihter'e hayat verecek olan Abdullah, hakkında binlerce yorum yapıldı. Film şimdiden Aşk-ı Memnu hayranlarını heyecanlandırdı.

Başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Hazal Kaya, Nebahat Çehre ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu, bir döneme damga vurdu. Final yapmasının ardından her yıl tekrar bölümleri ile izleyici karşısına çıkan ve final bölümüyle de günü en çok izlenen yapımı olan Aşk-ı Memnu ile ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Fenomen yapım yıllar sonra dijital bir platformda film olarak geri dönüyor.

Heyecanlandıran gelişmenin ardından projeye dair detaylar ortaya çıktı. Filmde Bihter karakterine hayat verecek ünlü oyuncu da belli oldu.

AŞK-I MEMNU EFSANESİ GERİ DÖNÜYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Farah Zeynep Abdullah'tan yeni bir bomba proje daha geliyor. Son olarak Bergen'le büyük bir başarı yakalayan Farah Zeynep Abdullah'ın yeni projesi belli oldu. Tüm dünyayı etkileyen "Aşk-ı Memnu" hikayesini 1900'lerin büyülü atmosferinde seyirciye sunacak "Bihter" projesine evet dedi.

Dijital platforma yapılacak filmin cast görüşmeleri hızla ilerliyor. TAFF Pictures'ın yapacağı filmin kulislerde çok övülen senaryosu Merve Göntem tarafından yazıldı.

TRT'nin fenomen dizisinin fişi çekildi! Kasaba Doktoru'nun final tarihi belli oldu

Biz onu arabesk ile tanıdık meğer o tarzda da söylemiş... İbrahim Tatlıses'in yıllar öncesine ait görüntüleri ağızları açık bıraktı