Aşk Bir Rüya 156. bölüm fragmanı yayında! Aşk Bir Rüya yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümleri ilgi ile takip ediliyor. Aşk Bir Rüya dizisinin 26 Temmuz Pazar günü ekrana gelecek olan 156.yeni bölümünde Tina ortadan kaybolacak. Aşk Bir Rüya'da bu akşam Thapki ailesini yeniden birleştirmek için harekete geçer. Hafızasını geri kazanan Bihan'ın da desteğini alan Thapki'yi ise bir sürpriz bekler.

Genç bir kızın hayata karşı umut dolu bakışını anlatan Thapki Pyaar Ki ‘Aşk Bir Rüya' adıyla ekrandaki yerini alıyor. Kanal 7 ekranında izleyicisi ile buluşan Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölümleri büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Aşk Bir Rüya 154. bölüm fragmanı yayında. 156.yeni bölümde Thapki ailesini yeniden birleştirmek için harekete geçer. Hafızasını geri kazanan Bihan’ın da desteğini alan Thapki’yi ise bir sürpriz bekler.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

156.yeni bölümünde Tina ortadan kaybolacak. Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki ailesini yeniden birleştirmek için harekete geçer. Hafızasını geri kazanan Bihan’ın da desteğini alan Thapki’yi ise bir sürpriz bekler.


Thapki Tina’nın öz kızı olduğunu öğrendikten sonra ailesini yeniden bir araya getirmeyi kafasına koyar. Bani ve tina’ya gerçekleri anlatan Thapki onların desteğiyle Şada ile Şankar’a savaş açar. Thapki ve kızları nihayet Bihan’ın hafızasını yerine getirmeyi başarır.

Şada ve Şankar’ın oyunlarını ortaya çıkarmak isteyen Thapki Bihan’dan hafıza kaybı numarası yapmasını ister. Onun sözlerine uyan Bihan Şankar’la düğün hazırlığı yapar. Şada ise Şankar’la konuşmalarını duyan Tina’yı kimseye bir şey söylememesi için bayıltıp saklar. Kızının ortada olmadığını fark eden Thapki onu bulabilecek mi?

AŞK BİR RÜYA KONUSU NEDİR?

Yayınlandığı dönemde ülkesinde fırtınalar estiren ve genç bir kızın hayata karşı umut dolu bakışını anlatan Thapki Pyaar Ki ‘Aşk Bir Rüya’ adıyla ekrandaki yerini alıyor.

Yayınlandığı süreçte birçok ödüle layık görülen Thapki Pyaar Ki, Aşk Bir Rüya adıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın üstlendiği Aşk Bir Rüya, izleyicilerine aşkın en masum halini gösteriyor. Kekemeliği yüzünden birçok kişinin hor gördüğü fakat içindeki neşeli çocuğu her şeye rağmen hayatta tutmayı başaran Thapki’nin umut dolu öyküsü Aşk Bir Rüya ile izleyicisiyle buluşuyor.