Aşıklar düşman çatlattı... Serdar Ortaç ve Seçil Gür'den sarmaş dolaş poz

Chloe Loughnan ile olan evliliğini noktalamasının ardından aradığı aşkı kendisi gibi şarkıcı olan Seçil Gür'de bulan Serdar Ortaç, ilişkisini doludizgin yaşamaya devam ediyor. İkili yaşadıkları ayrılığın ardından ilişkilerine ikinci bir şans verirken sosyal medya hesaplarından aşk dolu paylaşımlarda bulundu.

Birçok başarılı şarkının altına imzasını atan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, İrlandalı model Chloe Loughnan ile boşanmasının ardından meslektaşı Seçil Gür ile yeni bir aşka yelken açtı. Boşanmasının ardından zor günler geçiren Serdar Ortaç'a Seçil Gür aşkı ilaç gibi gelirken aşklarını doyasıya yaşamaya devam ediyor.

'Mutlu olalım da evlilik de gelir belki çocuk da yaparız' açıklaması ile geçtiğimiz günlerde dikkat çeken ünlü çiftten Seçil Gür sevgilisi Serdar Ortaç'la verdiği sarmaş dolaş pozları Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı.

İşte Seçil Gür ve Serdar Ortaç'ın aşk dolu pozu...

Serdar Ortaç, geçtiğimiz aylarda Seçil Gür hakkında bir açıklama yaparak 'Karım o benim, hanımım. Bana göre hanımım. Onun ne istediğine bakacağım. Evlilik istiyorsa yapıştıracağım evliliği. Seçil benim için son durak' ifadelerini kullanmıştı.