Asena Atalay Tan Taşçı beraber mi? Asena Atalay Tan Taşçı kimdir kaç yaşında?

Asena Atalay Tan Taşçı beraber mi kimdir soruları merak ediliyor. Asena Atalay kaç yaşında? 2010 yılında futbolcu Caner Erkin’le evlenen daha sonra ise 2016 yılında boşanan Atalay, Tan Taşçı ile önceki akşam Karaköy'deki bir mekanda eğlendi. Ağustosta popçu Tan Taşçı ile Bodrum’da görüntülendikten sonra hakkında çıkan aşk iddialarına ‘sadece arkadaşız’ demişlerdi. abahın ilk ışıklarına kadar sarmaş dolaş eğlenen çift, gecede arkadaştan ziyade adeta sevgili profili çizdi. Patlayan flaşlar nedeniyle şaşkına dönen çift, hızlıca popçunun cipine bindi. Asena Atalay kaç yaşında? Asena Atalay, 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. Aslen Antalya'lı ve varlıklı bir turizmci ailenin kızıdır. Detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Asena Atalay Tan Taşçı kimdir kaç yaşında sorularının cevabı araştırılıyor. Asena Atalay Tan Taşçı beraberler mi? ? 2010 yılında futbolcu Caner Erkin’le evlenen daha sonra ise 2016 yılında boşanan Atalay, Tan Taşçı ile önceki akşam Karaköy'deki bir mekanda eğlendi. Ağustosta popçu Tan Taşçı ile Bodrum’da görüntülendikten sonra hakkında çıkan aşk iddialarına ‘sadece arkadaşız’ demişlerdi. abahın ilk ışıklarına kadar sarmaş dolaş eğlenen çift, gecede arkadaştan ziyade adeta sevgili profili çizdi. Patlayan flaşlar nedeniyle şaşkına dönen çift, hızlıca popçunun cipine bindi. Asena Atalay kaç yaşında? Asena Atalay, 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. Aslen Antalya'lı ve varlıklı bir turizmci ailenin kızıdır. Tan Taşçı, 1981 yılında Almanya’nın Hannover Hildesheim Şehri’nde dünyaya geldi.

İlköğretimi Ankara Arı Koleji Lise’yi ise Rauf Denktaş Lisesi’nde bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Korosu’nda yer almış ve şan dersleri eğitimi aldı. Detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

ASENA ATALAY TAN TAŞÇI BERABER Mİ?

Ağustosta popçu Tan Taşçı ile Bodrum’da görüntülendikten sonra hakkında çıkan aşk iddialarına ‘sadece arkadaşız’ diyen Asena Atalay, Taşçı’yla birlikteydi. İkili, Karaköy’de mekâna geldi. Sabahın ilk ışıklarına kadar sarmaş dolaş eğlenen çift, gecede arkadaştan ziyade adeta sevgili profili çizdi. Patlayan flaşlar nedeniyle şaşkına dönen çift, hızlıca popçunun cipine bindi. Yol boyunca durarak gazeteciler tarafından takip edilip edilmediklerini kontrol eden ikili, popçunun Ortaköy’deki evine girdi.

ASENA ATALAY KİMDİR?

Asena Atalay, 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. Aslen Antalya'lı ve varlıklı bir turizmci ailenin kızıdır. Kendi otelleri var. Liseyi Denizli'de okudu. Liseden sonra İspanya'ya gitti.

İspanya’da 2,5 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye 2008 yılında döndü. Ankara, Bilkent Üniversitesi’nde İşletme bölümünde okumaya başladı. Bilkent’te öğrenciyken evlenince İstanbul’a geldi okulu dondurdu.

Çocuğu olduktan sonra tekrar okumaya karar verip İstanbul, Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü’nde okumaya başladı.

“Ase88” adında kendi markasını yarattı. WhatsApp’tan ürün satmaya başladı. Ase88 açılımı şöyle: Ase onun adının kısaltılmışı, 88 de Caner’in forma numarası. Ayrıca İstinye’de “Asena 88” adlı bir mağaza açtı.

2013 yılının sonlarında Berkay Şahin, Asena Erkin ile adı birlikte anıldı ancak iddiaları da kesin bir dille yalanladı.

Asena Erkin, Temmuz 2014 ayında Show TV’de iki hafta “Hey Canlı”nın sunucusu Özge Ulusoy’un yerine sunuculuk yaptı.

Asena Erkin (Atalay), 2009 yılında futbolcu Caner Erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 Haziran 2010 tarihinde evlendiler. 25 Nisan 2011 tarihinde Çınar adında bir oğlu oldu.

Caner ile 29 Ocak 2016 tarihinde boşandılar. Şu an magazin programı sunuculuğu yapıyor.

TAN TAŞÇI KİMDİR?

Tan Taşçı, 1981 yılında Almanya’nın Hannover Hildesheim Şehri’nde dünyaya geldi. İlköğretimi Ankara Arı Koleji Lise’yi ise Rauf Denktaş Lisesi’nde bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Korosu’nda yer almış ve şan dersleri eğitimi aldı. Ardından Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan Bölümü’ne geçiş yaptı. 2005 yılında Rica Ederim isimli ilk albümü ile müzik dünyasına adım atan Tan Taşçı, bugüne kadar 11 albüm çıkarttı. 19 Temmuz 2017 tarihinde hayatını kaybeden Harun Kolçak ile düet yapan Tan Taşçı, "Gitme Seviyorum" parçasının klibiyle müzikseverlerden tam not almıştı.En son 2015 yılında Doğum Günü isimli albümü ile müzik severlerin karşısına çıkan Tan Taşçı aslen Ankara’lıdır.