Arto'dan Serkan Kaya hamlesi... Yeniden davalık oldular

Serkan Kaya, kendisine hakaret ettiği iddiası ile Arto'ya dava açmıştı. Şimdilerde Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Arto, Serkan Kaya'nın da kendisine sosyal medya üzerinden hakaret ettiğini öne sürerek tazminat davası açtı.

Aynı düğünde sahne alan Arto ve Serkan Kaya arasında sular durulmuyor. Serkan Kaya, sahnede Arto'nun kendisini küçük düşürecek ifadeler kullandığı iddiası ile dava açmıştı.

Arto da karşı dava açarak kendisinin hakarete maruz kaldığını ileri sürdü. Arto, dava dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

"Serkan Kaya, organizasyonun ardından Instagram üzerinden 'Arto mudur, zırto mudur şebek geri zekâlı' şeklinde bir açıklama yapmıştır. Bu açıklamaları nedeniyle Arto, toplumun gözü önünde küçük düşürülmüş, kişilik hakları saldırıya uğramıştır. Bu nedenle 10 bin liralık manevi tazminatın Serkan Kaya'dan tahsilini istiyoruz"

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tarafların avukatı katıldı. Mahkeme, mahkemeyi erteleyerek bir sonraki duruşmada tanıkların dinlenmesine karar verdi.