Arto yıllar sonra Hande Ataizi ve Sevda Demirel kavgasını anlattı

Sivri dili ve sert söylemleri ile bilinen Arto, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programının bu haftaki konuğu oldu. Bir döneme damgasını vuran ve halen daha konuşulan Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ye tokat atması hakkında konuşan Arto, 'aslında o tokat bana atılacaktı' sözleri ile olayın iç yüzünü anlattı.

Magazin dünyasının en renkli simalarından olan ve Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapmış olan Arto, YouTube'da yayınlanan Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Gör Beni' programına konuk olurken çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ye tokat attığı programın bir diğer konuğu olan Arto, olayın iç yüzünü anlattı. Tüm bilinmeyenleri anlatan Arto, şunları söyledi:

'BUNLARIN ÜÇÜ DE SALAK!'

'Cem Davran, Hande Ataizi ve Sevda Demirel... Bunların üçü de salak! Neden salak biliyor musun? Bunlar hiçbir şeyden yaralanamadılar ben yararlandım. 16 ana haber gezdim. Kanal kanal geziyordum. Bir anda milyonlar beni tanıdı. Birisi dayak yediğiyle, biri dayak attığıyla öbürü de ayırdığıyla kaldı.

'HANDE ATAİZİ SEN SALAK MISIN, BUNU NASIL YAYINLATIRSIN?'

Bu bir bant yayınıydı. 'Hande Ataizi sen salak mısın, bunu nasıl yayınlatırsın?' Senin bittiğin gündü o iş...

Ben yayın sonrası odaya geldim. 'Reytingler yaşasın, bunu yayınlamalıyız. Hemen devam etmeliyiz' dedim. Düşündüler 'evet devam edelim' dediler.

'ASIL OLAY BANA DAYAK ATTIRMAKTI'

Aslında orada asıl olay bana dayak attırmaktı. Orada başka bir üçkağıt vardı. Sevda Demirel'e o tokatı muhtemelen bana attırmak istiyorlardı. Ben o kadar fırlamayım ki ikisini birbirine düşürdüm. Onlar tartışırken araya girip ortalığı karıştırdım.

'TOKAT YUNANİSTAN'DA BİLE DUYULMUŞTUR'

Bizim küheylan Sevda Demirel kalktı, bir tokat attı böyle bir tokat Yunanistan'da bile duyulmuştur. Öyle bir ses çıktı ki, kanım dondu ve çekildi. Böyle bir şey olamaz korkunç bir şeydi. Fakat ben ve yapımcıların güzel manipülasyonuyla bütün her yerde yayınlandı ve sızdırıldı. O işte Hande Ataizi'nin sonu oldu. 'Ne dedin sen' sözleri fenomen oldu. O görüntüleri yayınlatmak Hande'nin verdiği en yanlış karardı. '

'REYTİNG ARACI OLARAK KULLANDI'

Hande Ataizi, tokat olayıyla ilgili 'Ben zaten şokum, yüzüme yediğim tokatla elim ayağım titredi. Sanki o bölüm olmamış gibi, diğer konuğu ağırlamak üzere stüdyoya geldim. Ben de reyting uğruna o sahnenin oraya koyulduğunu düşünüyorum. Reyting aracı olarak kullandı. Ben de bunun yıllarca ceremesini çektim. İlk tokat yiyen ben miyim? Uzatılacak bir şey gibi gelmiyor ama uzatıldı.' demişti.