Arto, Gülben Ergen'den özür diledi sinirler gerildi! Seren Serengil'in o sözleri...

Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali arasındaki küslük yerini gerilime bırakmaya başladı. Arto'nun Seren Serengil'in arasının oldukça kötü olduğu Gülben Ergen'den özür dilemesi, bardağı taşıran son damla oldu. Gülben Ergen'den özür dilenmesi olayı sonrası canlı yayında gergin anlar yaşandı.

Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk ve yorumculuk yapan şarkıcı Arto Dalga, geçtiğimiz akşam Gülben Ergen'i dinlemeye gitti ve burada Gülben Ergen'den özür diledi. Bu hareketi özellikle Söylemezsem Olmaz programındaki partnerlerinden Seren Serengil'i sinirlendirdi. Gülben Ergen ile kavgalı olan Seren Serengil, tepkisini Söylemezsem Olmaz programında gösterdi.

ARTO'DAN GÜLBEN ERGEN'E ÖZÜR

Arto özür konuşmasında, "Seni çok seviyorum ve senden özür diliyorum. Yaptığım yanlışlar için, söylediğim sözler için... 2023 bizim yılımız olsun." ifadelerine yer verdi. Şaşkınlık yaşayan Gülben Ergen ise, "Acaba ölecek miyim? Sahnede bir şey mi var? Her şey yolunda." karşılığını verdi.

SEREN SERENGİL'DEN ARTO'YA SERT SÖZLER

İsim vermeden cevap veren Serengil, "Hep fedakarlıklar yaptım ama karşılığını alamadığım zaman bitti. 2019'dan beri kendimi evimin çatısında mutlu ve huzurlu hissettim." dedi.

Bu anlarda Arto'nun yüzündeki gergin ifade canlı yayına an be an yansıdı.