Armağan Çağlayan'a konuk olan Bahar Candan'dan olay yaratacak sözler: 5 bin TL'ye sehpam olacak insanlar var

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında ekrana getirilen Gör Beni programına konuk olan Bahar Candan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Programın sonunda Nur Yerlitaş'ın kendisi için diktiği özel elbiseyi giyerken '5 bin TL'ye sehpam olacak insanlar var' sözleri ile programa damga vurdu.

Bir döneme damgasını vuran İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyurup hayatımıza giren ve 'Dondurma' şarkısıyla uzunca bir süre konuşulan Bahar Candan, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan Gör Beni programına konuk oldu. Candan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya paylaşımları ve söylemleri ile sık sık gündeme gelen Bahar Candan, 5 bin TL maaş + SGK ile arkadaş aramasıyla adından söz ettirmişti. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Candan, '5 bin TL'ye sehpam olacak insanlar var' ifadelerini kullandı.

'BEYNİMİN DÖRTTE BİRİNİ KULLANIYORUM'

'Beynimin dörtte birini kullanıyorum. Çünkü öyle. Bana da yetiyor zaten.' diyen Bahar Candan'ın sözlerine karşı Armağan Çağlayan 'O kadar zekisiniz ki o yüzden dörtte birini kullanıyorsunuz, salaklık bende anlamadım.' dedi.

'ANLATIRDIM AMA ANLATMAYACAĞIM'

Yanıt veren Candan, 'Estağfurullah, aslında 'esta piti piti' demeliyiz. Anlatırdım ama anlatmayacağım çünkü dörtte birini kullanıyorum' sözleri ile konuyu noktaladı.

'BEN ÇOK ÜNLÜYÜM'

İkon olduğundan bahseden Candan, 'Ben teknoloji gibiyim. Ne kadar iyiyse o kadar pahalıdır. Ne kadar güzelse o kadar iyidir. Ben o nedenle çok kolayım. Benden daha çok erkek hayranı olan başka bir kız da tanımıyorum. Ben çok ünlüyüm' ifadelerini kullandı.