Armağan Çağlayan kaç yaşında? Armağan Çağlayan ne kanseri, sağlık durumu nasıl?

Armağan Çağlayan'ın sağlık durumu hakkında son durum bilgisi almak isteyenler araştırmalara başladı. Çağlayan'ın geçirdiği 4,5 saat süren operasyonun ardından açıklamalarda bulundu. Armağan Çağlayan ne kanseri, sağlık durumu nasıl? Armağan Çağlayan kaç yaşında?


Armağan Çağlayan, geçirdiği 4,5 saatlik ameliyatın ardından açıklama yaptı. Daha önce sosyal medya hesabı üzerinden hastalandığı duyuran Çağlayan'ın sağlık durumu hakkında bilgi geldi. Peki, Armağan Çağlayan ne kanseri, sağlık durumu nasıl? Armağan Çağlayan kaç yaşında?

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN NE KANSERİ, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ünlü sunucu ve yapımcı olan Armağan Çağlayan, geçen günlerde hayranlarına üzücü bir haber verdi.

56 yaşında olan isim akciğer kanserine yakalandığını duyurdu. Ameliyat olduğunu duyuran Çağlayan, "Bu sabah 4.5 saat süren bir operasyon geçirdim. Az evvel yoğun bakımdan odama geldim. Ameliyat sırasında yapılan Frozen Patoloji sonucunda kitle kanser çıktı. Fakat şanslıyım ki doktorlarım peşimi bırakmadılar ve çok erken evrede yakaladılar hastalığımı." dedi.

Armağan Çağlayan, "Şimdi kemoterapi olup olmayacağımı pataolojiden gelecek sonuç belirleyecek. Ben çalışmayı hiç bırakmayacağım, biraz dinlendikten sonra 'Size Anlatacakları Var' turnesiyle, Gebze, Bartın, Zonguldak. İstanbul ve Ankara'da olacağım. Dualarınız ve iyi dileklerinize minnettarım.... Herkese sevgiler saygılar" ifadelerini kullandı.