Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik pembelere büründü... Sosyal medya çalkalandı

Arka Sokaklar dizisinden ayrılması ile hayranlarını üzen güzel oyuncu Yüsra Geyik, sosyal medya hesabından pembe takımı ile çekildiği kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Yüsra Geyik'in paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı ''Pembe modamı bu sene herkes pembe panter gibi giyinmeye başladı yakışıyor da bu arada'' yorumu ile dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D'de ekrana getirilen Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar boyunca Zeliş karakterine hayat verdi. Yıldızının parladığı Arka Sokaklar macerasını bitirme kararı alan Yüsra Geyik yine Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız'a transfer oldu ancak kısa bir süre sonra diziden ayrıldı.

Yüsra Geyik, Show TV'de yayınlanacak olan "Aile" dizisiyle anlaşmasının ardından hayranlarını heyecanlandırdı.

YÜSRA GEYİK'TEN SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN POZ

Oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren Geyik, dikkat çeken karelerine bir yenisini daha ekledi. Pembe ceket, pantolon ve bluzu ile kamera karşısına geçen güzel oyuncu, sosyal medyayı salladı.

Bir sosyal medya kullanıcısı "Pembe modamı bu sene herkes pembe panter gibi giyinmeye başladı yakışıyor da bu arada" yorumu ile dikkat çekti. İşte Yüsra Geyik'in o paylaşımı;