Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay'ın sevgilisi Dilara Aksüyek çoraplarıyla güldürdü: Abi beni bi' sal

İstanbullu Gelin dizisi ile yıldızı parlayan Dilara Aksüyek, kendisinden 9 yaş küçük olan Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay ile olan ilişkisine kaldığı yerden devam ediyor. Cihangir'de görüntülenen güzel oyuncu muhabirlerin Onur Bay ile yeniden barışması yönünde sorulan sorulara 'abi beni bi' sal' yazılı çorabını göstererek güldürdü.

Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterine hayat veren Onur Bay ile yeni bir aşka yelken açan İstanbullu Gelin'le popüler olan Dilara Aksüyek, 3 hafta önce ayrılık kararı aldı.

Ayrılığa daha fazla dayanamayan ünlü çift, kısa bir süre sonra barışarak ilişkilerine ikinci bir şans verdi. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Onur Bay ve Dilara Aksüyek barışmaları yönünde sorulan sorulara "Her şey yolunda" dedi.

Aralarındaki yaş farkından dolayı ilişkilerini bitirdikleri iddialarına Bay, "Öyle bir şey yok. Aylardır birlikteydik, yaş farkı gibi bir problemimiz yok" yanıtını vermişti.

Önceki gün Cihangir'de köpeğini gezdirirken objektiflere yakılan güzel oyuncu Aksüyek, Onur Bay ile ilgili sorulan sorular karşısında 'Abi beni bi' sal' yazılı olan çoraplarını göstererek 'O konulara fazla girmeyelim, fikir ayrılığı olabiliyor' dedi.