Onur Bay, Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı

Kanal D'de ekrana getirilen Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Tekin karakteri ile hafızalarda yer edinen Onur Bay, kadroya neden veda ettiğini açıkladı. Bay, 'Yeni bir şeyler yapmak istiyorum ben artık. Çok uzun zamandır düşündüğüm bir şey bu. Ama bir yandan da 15 yıldır devam eden bir iş var burada. Hangi iş olduğu önemli değil. 15 yıl boyunca bir ofise de gitsen oradan ayrılmak zordur.' ifadelerini kullandı.

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Tekin karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Onur Bay, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Adeta Arka Sokaklar dizisi ile büyüyen Bay, sezon finali ile birlikte kadroya veda etti. Diziye veda etmesi büyük ses getiren Bay, konuya ilişkin ilk kez konuştu.

Şarkıcı Alişan'ın kuzeni Ozan Tektaş beyin kanamasından vefat etti

İşte Onur Bay'ın röportajından satır başları...

Ayrılık neden oldu?

Yeni bir şeyler yapmak istiyorum ben artık. Çok uzun zamandır düşündüğüm bir şey bu. Ama bir yandan da 15 yıldır devam eden bir iş var burada. Hangi iş olduğu önemli değil. 15 yıl boyunca bir ofise de gitsen oradan ayrılmak zordur.

Bu kararı sen mi verdin?

Evet.

Netleştirdin mi durumu?

Evet, beni besleyen bu zaten.

Bu kararı almak çok zordur.

Çok zor tabii ki de. Bir yandan çok mutluyum yeni bir şeyler yapacağım için bir yandan da müthiş anılar biriktirdim, çok güzel insanlarla tanıştım. Tabii ki de o insanlar, benim hayatımda artık çok önemli. Devam edip etmeme ile ilgili bir karar değil. Ama bundan sonrası için biraz heyecanlıyım açıkçası.

Ayrılmadan dolayı hafif bir kırgınlık oldu mu?

Hayır, hiç öyle bir durum olmadı. Dediğim gibi her şeyin bir zamanı var. Benim için de doğru zamanın bu olduğunu düşünüyorum. Bir anda düşünüp aldığım bir karar değil. 10 yıl önce de yeni bir şeyler yapmak istiyordum. Haftanın 2-3 günü sete gidiyorum. Ben çok yoğun çalışmıyorum. Artık daha çok çalışmak istiyorum. Biraz daha zorlanmak istiyorum. Bu, bir süre sonra konfor alanı haline dönüşüyor. Kötü bir şey değil zaman zaman. Herkesin konfor alanları var. Ama o güvenli bölgeden biraz çıkmak lazım. Çünkü bir şeyler başarmak istiyorsan bu da gerekiyor. Her işte geçerlidir. Çünkü konfor alanının dışında hiçbir şey seni tetiklemiyorsa belirli bir seviyede ilerleyebilirsin.