Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'in olaylı günü... Bakın neden karakolluk olmuş!

Kanal D'de uzun yıllardır ekran macerasına devam eden Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin kendisinden döviz bozdurmak isteyen bir vatandaşla karakolluk oldu. Ünlü oyuncu karakol çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin, Etiler'de ilginç bir olay yaşadı. Ünlü oyuncu, kendisinden döviz bozdurmasını isteyen kişiden şüphelendi ve şahısla birlikte Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne gitti.

Karakolda yaklaşık 1 saat geçiren Zafer Ergin, çıkışta açıklamalarda bulundu. 78 yaşındaki Ergin, 'İkimiz de şikayetçi olmadık. Dövizler de sahte değilmiş. Çok bağırıp, çağırınca şüphelendim. Karakolda ufak bir polisiye macera yaşadık' dedi.

Dizi nedeniyle yaşadığı anılardan bahseden Ergin, 'Emniyetten bazı dostlarım, 'Sizin yaptığınız işin hesabını bizden soruyorlar; 'Onlar çabucak hallediyor' diyorlar'. Tabii bu yaptığımız bir oyun. İyiye, doğruya gittiğimizin farkındayız. Bu yolda devam ediyoruz, devam da edeceğiz' demişti.