Arka Sokaklar'ın Murat'ı Uğur Pektaş 'Çöl Aslanı' oluyor! Vadi'nin aslanıyla partner oluyorlar!

Arka Sokaklar'da 9 sezon boyunca oynadığı Komiser Murat rolü ile hafızalara yerleşen Uğur Pektaş, setlere iddialı bir projeyle geri dönüyor. TRT Dijital'e çekilen Mahsusa Trablus dizisinde Ömer Muhtar'ı oynayacak olan Uğur Pektaş, Arka Sokaklar'ın Komiser Murat'ı algısını da yıkmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır setlerden uzakta olan başarılı oyuncuya dizide Kurtlar Vadisi'nden sürpriz bir isim de eşlik etmeye hazırlanıyor.

Arka Sokaklar dizisinde oynadığı Komiser Murat rolü ile şöhreti elde eden ve uzun zamandır ekrandan uzak kalan Uğur Pektaş, büyük bir proje ile dönüş yapıyor. TRT'nin yeni dizilerinden Mahsusa Trablus dizisinin kadrosuna giren Uğur Pektaş, Ömer Muhtar karakterini oynayacak. Dijitalde yayınlanacak olan Mahsusa Trablus dizisi ile Uğur Pektaş, setlere geri dönmüş olacak. Ünlü oyuncu 16 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinde 9 sezon Komiser Murat rolü ile ekranda yer almıştı.

ARKA SOKAKLAR'IN MURAT'I UĞUR PEKTAŞ MAHSUSA TRABLUS DİZİSİNDE

Sete çıkan dizide yönetmen koltuğunda profesyonel isim Şafak Bal oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak bir diğer isim de Kenan Çoban oluyor. Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Abdulhey karakteri ile tanınan ve bir süredir ekrandan uzakta olan Kenan Çoban, Mahsusa Trablus dizisinde Şeyh Ahmed Senusi karakterini oynuyor olacak.

İŞTE KURTLAR VADİSİ'NİN ABDULHEY'İ KENAN ÇOBAN'IN MAHSUSA TRABLUS'TAN İLK GÖRÜNTÜSÜ

ÖMER MUHTAR HAKKINDA

Uğur Pektaş'ın oynayacağı Ömer Muhtar; 1858 yılında dünyaya gelmiş ve 1931 yılında vefat etmişti. Hayatı daha önce film yapılarak sinemaya da taşınan Ömer Muhtar, Libya'da İtalyanlara karşı yürütülen mücadelede önderlik yapmıştı.