Arka Sokaklar'ın eski yıldızı Gamze Özçelik'in kardeşi görenleri şoke etti

Arka Sokaklar dizisinin eski yıldızı Gamze Özçelik'in kardeşi görenleri şoke etti. Diziden ayrılıp yardıma muhtaç insanlara ve çocuklara yardıma koşan Gamze Özçelik, son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. Gamze Özçelik'in kız kardeşi ile benzerliği gören herkesi şaşırttı.

Arka Sokaklar dizisinde Komiser Zeynep karakterine hayat veren ve diziden ayrıldıktan sonra hayatını tamamen değiştiren Arka Sokaklar'ın eski yıldızı Gamze Özçelik'in kardeşi görenleri şoke etti. Gamze Özçelik ve kız kardeşinin benzerliğini herkesi şaşkına çevirdi.

İşte Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik..

Gamze Özçelik kimdir, kaç yaşında?

Türk oyuncu, sunucu ve model Gamze Özçelik, 26 Ağustos 1982 tarihinde dünyaya geldi. Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi’nde eğitimini tamamladı. 1999 yılında katıldığı Elite Model Look’ta İpek güzeli, 2000’de katıldığı Miss Turkey’de ise 2. güzeli seçildi. Aldığı ödüllerin ardından oyunculuğa ağırlık veren Gamze Özçelik, Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yaptı.

Bir döneme damga vuran Serseri dizisinde Okan Yalabık ve Erkan Petekkaya ile başrolü üstlendi. Arka Sokaklar dizinde canlandırdığı Zeynep karakteriyle tanındı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı. Arka Sokaklar dizisindeki rol arkadaşı Uğur Pektaş ile 19 Haziran 2008 tarihinde Büyükada’da evlendi. 2011 yılında boşanan çiftin Murathan Pektaş adında bir oğlu var.