Arka Sokaklar'ın Başak'ı Perihan Ünlücan makyajsız görüntülendi... Görenler şaştı kaldı

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Başak karakteri ile beğeni toplayan Perihan Ünlücan, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde makyajsız olarak görüntülendi. Kahve sipariş ederken başka bir isim kullandığını söyleyen Perihan Ünlücan, ''Ayşe benim kod adım. Her kahve sipariş verdiğimde adımı 'Ayşe' diye yazarım. Çünkü R harfini söyleyemediğim için Perihan yerine Ayşe diye söylüyorum ismimi'' dedi.

Kanal D'nin sevilen yapımlarından olan Arka Sokaklar'da "Avukat Başak" ile izleyici karşısına çıkan Perihan Ünlücan, önceki akşam bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Perihan Ünlücan'ın makyajsız hali dikkat çekti.

Kahve bardağının üzerinde yazan "Ayşe" ismiyle ilgili konuşan Ünlücan, Ayşe benim kod adım. Her kahve sipariş verdiğimde adımı 'Ayşe' diye yazarım. Çünkü R harfini söyleyemediğim için Perihan yerine Ayşe diye söylüyorum ismimi." dedi.

Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda 2 sezondur yer alan Ünlücan, "Çok başarılı bir ekip ile çalışıyorum. Böyle güzel bir sette olmak benim için çok güzel bir duygu. Başarı tesadüf değildir. Uzun süre ekranlarda olmak zor bir iştir." şeklinde konuştu.