Arka Sokaklar'daki Mesut'un vedasının perde arkası çözüldü! Meğer ayrılık nedeni bambaşkaymış...

Ekranlara bir süreliğine ara veren Arka Sokaklar dizisinde bu sezon en çok konuşulan gelişmelerden birisi de Şevket Çoruh'un ayrılığı olmuştu. Mesut Komiser karakterini canlandıran ünlü oyuncu diziye yeni sezon öncesi veda etmiş ve sosyal medya hesabından ayrılık mesajı paylaşmıştı. Şevket Çoruh'un canlandırdığı Mesut Komiser karakterinin akıbeti de belli oldu. Senaryoda Mesut karakterinin hastanede tedavi görmeye başladı. Yani kısacası ünlü oyuncu geri dönmek isterse tekrar ekibe katılacak şekilde yazıldı. Öte yandan Şevket Çoruh'un ayrılık nedeni de belli oldu.

Arka Sokaklar'daki Mesut çıkmazı nihayet son buldu. Sır çözüldü meğer ayrılık nedeni bambaşkaymış. 2006 yılından bu yana devam eden diziden sezon başı Mesut'u canlandıran Şevket Çoruh'un ayrılmış ve bu gelişme izleyicileri son derece üzmüştü. Yeni sezonda kadroda olmayacağını duyuran Şevket Çoruh, Mesut Komiser karakteriyle vedalaştı. Ancak veda sonrası karakterin akıbeti ve ünlü oyuncunun diziye hangi sebeple veda ettiği de ortaya çıktı.

AYRILIK NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Şevket Çoruh diziye neden veda ettiğine yönelik kendisine yöneltilen soruya, "Birincisi çok yoruldum. İkincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek." şeklinde cevap verdi.

"BAŞKA BİR FIRSAT..."

Ünlü oyuncu açıklamasına "17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için." sözleriyle devam etti.

AKIBETİ BELLİ OLDU

Şevket Çoruh'un canlandırdığı Mesut Komiser karakterinin akıbeti de belli oldu. Bu haber hem Rıza Baba'yı hem de Hüsnü Çoban'ı kahretti.

İSTEDİĞİ AN DÖNEBİLECEK

Senaryoda Mesut karakterinin hastanede tedavi göreceği, ünlü oyuncu geri dönmek isterse tekrar ekibe katılacak şekilde yazılacağı bilgisi paylaşıldı.

Arka Sokaklar'a dönmesi beklenen isimden çok sağlam ters köşe! Yeni adresi olay olacak!