Arka Sokaklar'daki Mesut bilmecesi 2 ay sonra çözüldü! Meğer gerçek hiç de öyle değilmiş...

Yeni sezonda yoluna tam gaz devam eden Arka Sokaklar'da heyecan bir türlü bitmek bilmiyor. 2006 yılından bu yana devam eden diziden sezon başı Mesut'u canlandıran Şevket Çoruh'un ayrılmış ve bu gelişme izleyicileri son derece üzmüştü. Yeni sezonda kadroda olmayacağını duyuran Şevket Çoruh, Mesut Komiser karakteriyle vedalaştı. Ancak veda sonrası ortaya bomba bir gerçek çıktı.

Bu ay yeni sezona bomba bir giriş yapan Arka Sokaklar dizisinde heyecanlı dolu gelişmeler yaşandı. Dizi başlamadan kısa bir süre önce Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un diziden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu diziden ayrıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. Şevket Çoruh'un canlandırdığı Mesut Komiser karakterinin akıbeti de belli oldu. Senaryoda Mesut karakterinin hastanede tedavi görmeye başladı. Yani kısacası ünlü oyuncu geri dönmek isterse tekrar ekibe katılacak şekilde yazıldı.

MESUT KOMİSER'İN AKIBETİ BELLİ OLDU

Şevket Çoruh'un canlandırdığı Mesut Komiser karakterinin akıbeti de belli oldu. Bu haber hem Rıza Baba'yı hem de Hüsnü Çoban'ı kahretti.

İSTEDİĞİ AN GERİ DÖNEBİLECEK

Senaryoda Mesut karakterinin hastanede tedavi göreceği, ünlü oyuncu geri dönmek isterse tekrar ekibe katılacak şekilde yazılacağı bilgisi paylaşıldı.

2 diziye birden imza... Tam Arka Sokaklar'a geri dönecek derken her şey başa döndü!

BU SÖZLERLE VEDA ETTİ

Şevket Çoruh sosyal medyadan yaptığı ayrılık mesajında şu sözleri sarf etti:

"16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar'da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler. Uzaktan görenler Mesut sanıyor, bir Şevket'e döndü benim hayatım..."