Onur Bay'dan sonra Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik de diziye veda ediyor

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizisi olan başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Merve Oflaz, Oya Okar ve Alp Korkmaz gibi isimlerin rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Tekin karakteri ile 15 senedir Arka Sokaklar kadrosunda olan Onur Bay diziye veda ederken Yüsra Geyik'in ayrılacağı iddia edildi. Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisinden ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin ardından herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Merve Oflaz, Oya Okar ve Alp Korkmaz'ın rol aldığı Kanal D'de ekrana getirilen Arka Sokaklar dizisinde adeta yaprak dökümü yaşanıyor.

15 yıldır Arka Sokaklar dizisinde rol alan ve Tekin karakteri ile izletici karşısına çıkan Onur Bay diziye veda etmesiyle gündem olurken eski bir oyuncunun daha ayrılacağı iddia edildi.

Onur Bay'ın ablası Zehra karakteri ile izleyici karşısına çıkan Yüsra Geyik'in de 15 yıldan bu yana içinde yer aldığı projeden ayrılacağı belirtildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başarılı performansıyla dikkat çeken dizinin Zeliş'i Yüsra Geyik de projeden ayrılıyor. Şimdiden çok sayıda teklif alan Geyik'in yeni adresi ise merak konusu oldu.