Arka Sokaklar'da Rıza Baba döndü... Ekip yemekte bir araya geldi

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba'nın cenazesine yer verilen sahneler büyük ses getirdi. Dizinin ilerleyen bölümünde ise Rıza Baba'nın bir operasyon için ölü olarak gösterildiğinin ortaya çıkması ile herkes rahat bir nefes verdi. Arka Sokaklar yeni bölümünde ise ekip yemekte bir araya gelecek. O anlar dizinin sevenleri tarafından ''Özlenen tablo'' olarak yorumlandı.

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun paylaştığı, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı Arka Sokaklar yeni sezona hızlı bir giriş yaptı.

En büyük rakipleri Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin de sahalara döneceği 15 Eylül Cuma akşamı Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekrana getirilecek. Rıza Baba'nın öldü olarak gösterildiği ancak operasyon için plan yapıldığının ortaya çıkması izleyiciyi sevindirdi.

Rıza Baba ve ekibi olayda aklanıp görevinin başına dönerken yeni operasyona da başlıyorlar. Türk dizi tarihinin en uzun çoluklu yapımı olan Arka Sokaklar yeni bölümünde ekip kötü günleri geride bırakıp yemekte bir araya geliyor. O anlar sosyal medyada "Özlenen tablo" olarak yorumlandı.