Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! 18 yıl sonra diziye veda etti!

Arka Sokaklar dizisi, geçtiğimiz cuma sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Kanal D'nin uzun soluklu polisiye dizisinin sezon finaline Hüsnü Komiser'in vurulması damga vurmuştu. Arka Sokaklar dizisinin 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz ekibe veda etti.

18 yıldır ekranlarda yer alan Arka Sokaklar dizisi sezon finali yaptı. Kanal D'nin sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar'ın sezon finali yapmasıyla birlikte, ilk bölümden bu yana ekipte yer alan yönetmen Orhan Oğuz diziye veda etti. Ayrılığın ardından bir veda mesajı yayınlayan Oğuz, "Diziden ayrıldım, ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

ARKA SOKAKLAR'A VEDA ETTİ

Kanal D'nin 'Arka Sokaklar' dizisi, bu hafta sezon finali yaptı.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ile Şevket Çoruh'un yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı.

Sevilen dizinin 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz, diziye veda ettiğini duyurdu.

18 sezon boyunca devam eden dizinin yönetmeni Orhan Oğuz, çekimlerin bitmesiyle Arka Sokaklar ekibine veda etti.

"EMEKLERİNDEN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı diziden ayrılan Orhan Oğuz, X hesabından yaptığı paylaşımda "Kamuya! 18 yıl yönettiğim Arka Sokaklar dizisinden ayrıldım oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Orhan Oğuz, Arka Sokaklar'ın yanı sıra Umudumuz Şaban, Devlet Kuşu, Gol Kralı, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban gibi birçok filmin yönetmenliğini üstlendi.

Kanal D'nin diziyi reyting yaptığı sürece ekranda tutmayı planladığı belirtildi.

680'nci bölümüyle sezon tatiline çıkan dizi, 19. sezonu da seyirciyle buluşmaya devam edecek.