Arka Sokaklar'a dönmesi beklenen isimden çok sağlam ters köşe! Yeni adresi olay olacak!

Arka Sokaklar dizisine 2021 yılında veda eden güzel oyuncu Merve Oflaz'ın yeni projesi belli oldu. Bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiren güzel oyuncu yeni sezonda iki yeni dizi projesiyle izleyici karşısında olacak. Merve Oflaz yeni sezonda Disney platformunda yayınlanacak olan ve başrollerinde Halit Ergenç, Melis Sezen ve Songül Öden'in yer aldığı Numen isimli dizide oynayacak. Öte yandan ünlü oyuncu Fox TV'de yayınlanacak olan Zengin Kız'da adından söz ettirecek.

Arka Sokaklar'a geçen sezon veda eden Merve Oflaz hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Bahar karakterini canlandıran güzel oyuncunun Arka Sokaklar'a dönmesi bekleniyordu. Ancak sürpriz bir gelişme yaşandı. Arka Sokaklar'dan ayrılarak hayranlarını üzen güzel oyuncu Merve Oflaz bir değil tam iki dizi projesiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu yeni sezonda hem Numen hem de Fox TV'de yayınlanacak olan Zengin Kız isimli dizide aynı anda oynayacak.

2 DİZİDE BİRDEN İMZA ATTI

2021 yılında Arka Sokaklar dizisinde ayrılan Merve Oflaz'ın hayranları tarafından merakla beklenen yeni projesi belli oldu.

DÖNÜŞÜ ÇOK KONUŞULACAK

Kendisine gelen teklifleri değerlendiren güzel oyuncu yeni sezonda iki yeni dizi projesiyle izleyici karşısına çıkacak.

SÜRPRİZ İSİMLERLE GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Merve Oflaz yeni sezonda Disney platformunda yayınlanacak olan ve başrollerinde Halit Ergenç, Melis Sezen ve Songül Öden'in yer aldığı Numen isimli dizide oynayacak.

Başrolünü kaybeden Arka Sokaklar'dan 3'lü ters köşe! Mesut'un eksikliğini o isimle kapatacaklar!

ROLÜ DE BELLİ OLDU

Öte yandan ünlü oyuncu Fox TV'de yayınlanacak olan Zengin Kız isimli dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek.

MERVE OFLAZ KİMDİR?

Merve Oflaz, 23 Mayıs 1988 tarihinde dünyaya geldi. İlk olarak 2008 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılan Merve Oflaz, 2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanmıştır.

Son olarak Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar adlı dizide 2017-2021 yılları arasında Bahar Komiser'i canlandırdı.