Arka Sokaklar yeni sezon afişi yayınlandı, o detay seyirciyi hayal kırıklığına uğrattı!

Arka Sokaklar'ın heyecanla beklenen yeni sezonundan ilk afiş geldi. 16. sezonuna giriş yapan Arka Sokaklar'ın afişi, seyirciyi hayal kırıklığına uğrattı. Geri dönebilme ihtimali olduğu düşünülen Şevket Çoruh'un olmayışı, dizinin hayranlarını üzdü.

Kanal D'nin tam 16 sezondur devam eden fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın hem yeni sezon tarihi belli oldu hem de afişi geldi. Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu ve Oya Okar'ın başrollerinde yer aldıkları Arka Sokaklar'a bu sezon için 5 yeni isim dahil olmuştu. Dizi için en çok üzen ise; Şevket Çoruh'un oynadığı Mesut Komiser karakterinin projeden ayrılışı oldu.

Geri dönebileceği iddialarının dolaştığı dizi için hayranların heyecanı oldukça yüksekti. 633. yeni bölümü ile ekranda olacak olan dizinin yeni sezon afişi yayımlandı. Afişte Şevket Çoruh'un olmaması, seyirciyi hayal kırıklığına uğrattı.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezonda; Rıza Baba ve ekibi Mesut ve oğlu Tunç için seferber olurlar. Mesut ölüm-kalım mücadelesi verirken oğlu Tunç ise her yerde aranmaktadır. Peki Rıza Baba ve ekibi Tunç'u sağ salim kurtarabilecekler midir?