Arka Sokaklar 538. bölümde yaşananlar...

Arka Sokaklar 538. bölümde Kurye, işlerini baltalayan ekipten intikam almak için harekete geçiyor. Kendisine düzenlenen operasyondan kıl payı kurtulurken Hüsnü ile karşı karşıya kalıyor. Hüsnü vurularak yere düşüyor.

Arka Sokaklar yine aksiyon dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Tarık, Zeliha’dan gizli bir bilgi almak için kızı tehdit eder. Zeliha bu sefer Tarık’ın tehditlerine boyun eğmez ve ekiple bu bilgiyi paylaşır. Ekip, Tarık’a tuzak kurar; ancak, sonucu hiç beklenmedik şekilde sonuçlanır. 

ARKA SOKAKLAR 538. BÖLÜM ÖZETİ

Arif Müdür, Bahar’ın Hakan’dan dolayı başına gelenlere sinirlenmiştir ve Hakan’ın meslekten atılmasını istemiştir. En sonunda Narkotiğe gönderilmesine ikna olmuştur. Bahar şaşkındır. Küçük bir mahallede enteresan cinayetler işlenip, büyükbaş hayvanlar kaçırılmaya başlamıştır. Ekip olaya müdahale ettiğinde Bahar tek başına bir ahırda yangının içinde kalır. Bu sırada yakın bir mevkii de görevli olan Hakan, ahırdaki dumanları görünce yardıma koşar. Bahar’ın hayatını kurtarmak için adeta savaşır.  

Tarık, Zeliha’dan gizli bir bilgi almak için kızı tehdit eder. Zeliha bu sefer Tarık’ın tehditlerine boyun eğmez ve ekiple bu bilgiyi paylaşır. Ekip, Tarık’a tuzak kurar; ancak, sonucu hiç beklenmedik şekilde sonuçlanır.