Arka Sokaklar hasreti bitiyor! Sosyal medyadan paylaşılan video bayram havası estirdi... Geri dönüyor

Türk televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın hayranlarını sevindirecek haber geldi. 17. sezonu ile bu cuma akşamı ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek olan dizinin tanıtımının yayınlanmasının ardından Arka Sokaklar'da Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh'un kadrodan ayrılmasına sosyal medyadan tepki gösterildi. Dizinin hayranları ''Tekrar söylemek istiyorum dizinin reytinglerinin düşmemesi için Mesut Komiseri ikna edip dizide tutmanızı rica ediyorum'' gibi yorumları yapıldı. Dizinin yeni sezon tanıtımı büyük ses getirdi.

Başrollerinde Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden yeni sezon müjdesi geldi. Kanal D'de ekrana getirilen ve Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar'ın resmi Instagram hesabından yayınlanan video heyecanlandırdı.

Zafer Ergin ve Oya Okar'ın olduğu bir videoyla müjde verildi. Zafer Ergin, "Bu hayatta yaşamak da ölmek de ekip işidir. Kanal D'deyiz." sözleriyle hayranlarına seslendi. 5 yeni oyuncuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar'da Mesut Komiseri canlandıran Şevket Çoruh ise yeni sezonda olmayacak.

ŞEVKET ÇORUH'UN ARKA SOKAKLAR'A DÖNMESİ İSTENDİ

Tanıtımın ardından sosyal medya kullanıcıları "Arka Sokaklar kolay kolay bitmez gerçi Şevket Çoruh'un çıkması hiç iyi olmadı", "Yaşamak da ölmek de bir ekip işiyse o zaman Mesut'a ne oldu?" ve "Tekrar söylemek istiyorum dizinin reytinglerinin düşmemesi için Mesut Komiseri ikna edip dizide tutmanızı rica ediyorum" yorumları yapıldı.