Arıza dizisi için flaş karar! Ekranlara veda ediyor...

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Arıza'da beklenmedik bir karar alındı. Pazar akşamları izleyici karşısına çıkan, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu Arıza dizisi final kararı aldı. Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker'in başrollerinde yer aldığı Arıza dizisi 30. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Pazar akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Başrollerini Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker'in paylaştığı Arıza dizisi flaş bir karara imza attı.

FİNAL YAPIYOR!

Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu, senaryosunu Ozan Aksungur, Cüneyt Aysan, Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı Arıza dizisi final kararı aldı. O3 medyanın Show TV için hazırladığı ve ilk bölümleriyle reytinglerde kendinden bir hayli söz ettiren dizi Arıza aldığı bu kararla hayranlarını üzdü.

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker'in sevilen dizi Arıza 30. bölümde ekrana veda edecek.