Arıza seyircilerine bir iyi bir de kötü haber! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor mu?

Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi Arıza'da izleyenlere kötü bir haber geldi. Her pazar akşamı yayınlanan dizi reytinglerde kendine güzle bir yer edindi. Tolga Sarıtaş, Ahmet Mümtaz Taylan ve Ayça Ayşin Turan'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Arıza dizisinde ünlü ismin veda haberi gündemi sarstı. Arıza seyircilerine bir iyi bir de kötü haber! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor mu?

Pazar akşamlarının reytinglerde üst sıralardan yer alan dizisi Arıza'nın izleyicilerine bir iyi bir de kötü haberi var. Show Tv'de yayınlanan yapımın başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ahmet Mümtaz Taylan ve Ayça Ayşin Turan'ın bulunduğu yapımda yaşana olaylar izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Haşmet Ağa karakterine hayat veren Ahmet Mümtaz Taylan'ın diziden ayrılacağı haberi öne sürüldü. Gain Tv üzerinde yayınlanacak olan dizisi hakkında hayranlarına haber veren Mümtaz Taylan yeni projesinden ötürü diziye veda edeceği söylentileri dolaşıyor.

2021 yılında hayata başlayan GAIN platformunda yeni projesinin başladığını duyuran Ahmet Mümtaz Taylan'ın bu proje için çok emek harcadığı da ortaya çıktı.

Zalim İstanbul'un yıldızı Hercai'de! Ünlü oyuncu bakın hangi isimle dizide yer alacak