Arıza çekimleri durduruldu: Dizideki ünlü oyuncuda koronavirüs çıktı!

Show Tv'nin başarılı yapımlarından biri olan Arıza dizisinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı dizi pazar akşamları ekrana geliyor. Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün bulunduğu yapımının oyuncusunun koronavirüs testi pozitif çıkınca çekimler durduruldu.

Arıza dizisi her pazar Show Tv ekranlarında izleyicinin evine konuk oluyordu. Güçlü ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Gelen son bilgiler ışığında dizinin oyuncu kadrosundan bir kişinin koronavirüse yakalandığı bildirdi. Arıza dizisinde koronavirüs alarmı nedeniyle çekimlerine ara verildi...

Arıza dizisi geçen haftada yılbaşı sebebiyle ekrana gelmemişti. İzleyiciler şimdi de dizinin akıbetini merak etmeye başladı.

Arıza dizisinde Burak Ersoylu karakterine hayat veren Olgun Toker’in koronavirüse yakalandığı söylendi. Birsen Altuntaş'ı twitter hesabından yaptığı açıklamada Toker’in korona olduğunun öğrenilmesinin ardından dizinin çekim programının değiştirildiğini belirtti.

Arıza ekibinden başka bir kişinin koronavirüse yakalanıp yakalanmadığı hakkında henüz bir açıklama ise bulunmuyor.