Arıza yeni 18.bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor! Arıza dizisi 17.son bölüm izlenme rekorları kırdı!

Arıza 17. son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Henüz yayınlanmayan Arıza dizisi 18. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her hafta Pazar akşamları reyting rekoru kıran Arıza dizisi, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar müthiş performanslar sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragman görüntüleri...

Arıza dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile 10 Ocak Pazar akşamı ekrana geldi. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Arıza 18. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Arıza dizisi 17. son bölümünde, Burak ile karşı karşıya gelen Ali Rıza ise, Halide’yi kurtarmak için kendi hayatını ortaya koymaktan çekinmez.

ARIZA 18. BÖLÜM FRAGMANI

Arıza dizisi 18. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Show Tv'nin sevilen dizisi Arıza 18. yeni bölüm fragmanı yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

ARIZA 17. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fuat; Halide tarafından vurulduktan sonra, kritik durumu kimselere haber edilmeden, önce ameliyata ardından müşahede altına alınır.

Halide’nin Burak’ın elinde olduğunu öğrenen Haşmet, son çareyi İhtiyar’ın huzuruna çıkmakta bulur. Ali Rıza dört koldan Halide’ye ulaşmaya çalışırken; Burak babasının yokluğunda durmak bilmez ve kendi saflarında olmayan herkese saldırılar düzenler. Bu saldırıların hedeflerinden biri de taksi durağı olur. Mithat ve Melek başlarına gelenlerden sonra yeni planlar yapmaya devam ederler.

Burak ile karşı karşıya gelen Ali Rıza ise, Halide’yi kurtarmak için kendi hayatını ortaya koymaktan çekinmez.

ARIZA DİZİSİ HİKAYESİ VE OYUNCULARI

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide'nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı "Arıza"nın kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.