Arıza 5. bölüm ilk sahne fragmanı yayında! Arıza 4. bölümde neler oldu?

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza pazar akşamları saat 20.00'da yayınlanıyor. Arıza 4. bölümde Haşmet, Sabri'yi kurtaran Rıza ile yakınlaşmak ister. Amacı Rıza'nın arkasından kimin olduğunu da öğrenmektir. Arıza 5. bölüm fragmanı bir sonraki hafta olacak olaylar hakkında ipucu verecek.

Arıza her hafta pazar akşamları Show TV ekranlarından seyirci ile buluşuyor. Dizinin başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan paylaşıyor. Arıza 4. bölümde Ali Rıza ve Burak birbirlerine meydan okurken, Avukat Füsun’un şikayeti üzerine Haşmet ve Murat’ın emniyette oldukları haberi gelecek.

ARIZA 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arıza dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

Fakat 5. bölümden ilk sahne paylaşıldı;


ARIZA 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Rıza ve Burak birbirlerine meydan okurken, Avukat Füsun’un şikayeti üzerine Haşmet ve Murat’ın emniyette oldukları haberi gelir. Konsorsiyum üyeleri ise toplanarak Sabri’nin Burak tarafından alınmasından duydukları rahatsızlığı ifade ederler. Haşmet, Sabri’yi kurtaran Rıza ile yakınlaşmak ister. Amacı Rıza’nın arkasından kimin olduğunu da öğrenmektir. Rıza’ya teşekkür etmek için durağa geldiğinde durak, Yaşarların silahlı saldırısına uğrar ve ortalık bir anda karışır.