Ariana Grande düğün fotoğraflarını paylaştı! Ariana Grande kocası kim?

Dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande yaklaşık iki hafta önce Dalton Gomez ile gizlice evlendi. Ünlü şarkıcı nikah fotoğraflarını paylaşmasının ardından magazin gündemine bomba gibi düştü. 20 kişinin katıldığı ve Ariana Grande'nin malikanesinde gerçekleştirilen sade törenden kareler sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

Tüm dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Ariana Grande ve iş insanı sevgilisi Dalton Gomez sürpriz bir kararla evlendi. 2020'nin aralık ayında nişanlanan ünlü çift 15 Mayıs'ta Grande'nin California Montecito'daki evinde gerçekleşen törenle dünya evine girmişti.

Evlilik haberleri ile dünya basınında yerini alan Ariana Grande'nin temsilcisi yaptığı açıklamada şunları söylemişti: 'Tören küçük ve samimiydi. Çok mutlu ve sevgi dolulardı. Çift ve her iki aile, daha mutlu olamazdı'

Grande'nin malikanesinde, aile arasında yapılan ve 20 kişinin katıldığı törenle evlenmeyi tercih eden ünlü şarkıcı Ariana Grande, düğün fotoğraflarını ilk kez paylaştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Amerikalı şarkıcı, düğünde Vera Wang imzalı bir ipek gelinlik giydi.

İşte ünlü şarkıcı Ariana Grande'nin düğününden kareler...