Arda'nın silahı ruhsatsız çıktı

Arda Turan ile Berkay kavgasının perde arkası aralanıyor. Turan’ın hastanede 'Koyduğum yerden alırken ateş aldı' dediği silahı ruhsatsız çıktı.

1

Devrim TOSUNOĞLU / Hilal YILDIRIM

Arda Turan'ın Berkay'la kavgası sonrası hastanede kullandığı silah ruhsatsız çıktı. Savcılık iddianamesinde Arda hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılabilir. İddianamede Turan'ın ruhsatsız silah bulundurmak 1 yıldan 3 yıla kadar kemik kırığına neden olacak şekilde kasten yaralama, 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar, cinsel tacizden 3 aydan 2 yıla kadar hapsini isteyebilir. Genel güvenliğin tehlikeye sokulması 6 aydan 3 yıla kadar  toplamda üst sınrı 12,5, yıla kadar hapisle cezalandırılması istenebilir. 

"Arda Turan'ın silahından çıkan merminin izi ortaya çıktı."

İşte olayın görüntüleri 

Şarkıcı Berkay ve futbolcu Arda Turan’ın kavgasına ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kavgada burnu kırılan Berkay Şahin, sinirle elindeki şişeyi hızlıca yere atıyor. Berkay’ı barın dışındakiler  sakinleştirmeye çalışıyor... Berkay’ın yanındakiler, şarkıcıyı caddenin karşısındaki otobüs durağına doğru götürüyor.  Saatler 06: 24’ü gösterirken Turan hastaneye geldi. Saatler 06:47:51’i gösterirken, şarkıcı Berkay ifadesine göre Arda’ya hatalı olduğunu ve özür dilemesi gerektiğini söyledi. Bunun üstüne Arda sinirlendi. Silahı bir kez daha aldı. Ve yere tek el ateş etti. İkili o sırada yalnızdı.