Arda Turan'ın evlenme teklif ettiği Aslıhan Doğan kimdir nereli kaç yaşında?

Barcelona ile olan yolculuğunu sonlandırarak Başakşehir'e transfer olan Arda Turan geride bıraktığımız akşam bir sürpriz yaparak uzatmalı sevgilisi Aslıhan Doğan'a evlilik teklifinde bulunmuştu. İsmini Arda Turan ile yaşadığı beraberlikle sık sık gündeme gelen Aslıhan Doğan, 1985 doğumludur. Babası iş adamı Sabri Doğan'dır. İsmini ilk olarak Hasan Kosif ile yaşadığı birliktelikle duyuran Aslıhan Doğan, Kosif ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı.Arda Turan'ın Sinem Kobal'dan ayrıldıktan sonra sevgili olduğu Aslıhan Doğan ile uzun bir birlikteliği olmuştu. Hatta çifte evlenecekler gözüyle bakılıyordu... Ancak beraberliklerini bitirme kararı aldılar ve sonrasında Aslıhan Doğan sosyal medya hesabını da uzun bir süre kapattı. Şu sıralar Tuba Büyüküstün'le aşk yaşayan Umut Evirgen, Arda Turan'ın şu an ki sevgilisi Aslıhan Doğan ile bir zamanlar birliktelik yaşadı. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre, Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ı ‘Gizli Kalsın' isimli mekanda Umut Evirgen tanıştırmış. Umut Evirgen'den ayrılan Aslıhan Doğan, şu sıralar Arda Turan'la birlikteliğini sürdürüyor.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan birlikteliği 2015 yılına kadar uzanıyor. Peki Arda Turan ile bir inişli çıkışlı ilişkisiyle sık sık gündeme gelen Aslıhan Doğan kimdir? İşte Aslıhan Doğan’ın hayatında merak edilenler ayrıntılar…Aslıhan Doğan 4 Aralık 1985 yılında doğmuştur. İş insanı Sabri Doğan'ın kızıdır. Yay burcu olan Aslıhan Doğan, bir süredir Arda Turan ile birliktelik yaşamaktadır. Aslıhan Doğan,Saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir. Bir süre ayrı kaldığı sevgilisi Aslıhan Doğan’a geride bıraktığımız akşam arkadaşlarının da katıldığı sürpriz bir partide evlilik teklifinde bulunan Arda Turan ‘evet’ cevabını aldıktan sonra yüzüğü taktı. Haberin çıkmasının ardından sosyal medya hesabı yoğun bir şekilde takip edilmeye başlanan Turan gecenin ilerleyen saatlerinde yaptığı paylaşımla özel hayatıyla iş hayatını profesyonel bir şekilde ayırdığını gösterdi. Turan yaptığı paylaşıma düştüğü notta, idmanından ve hafta sonu yapacağı maçtan bahsediyor.

ASLIHAN DOĞAN VE ARDA TURAN NASIL TANIŞTI?

Şu sıralar Tuba Büyüküstün'le aşk yaşayan Umut Evirgen, Arda Turan'ın şu an ki sevgilisi Aslıhan Doğan ile bir zamanlar birliktelik yaşadı. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre, Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ı ‘Gizli Kalsın' isimli mekanda Umut Evirgen tanıştırmış. Umut Evirgen'den ayrılan Aslıhan Doğan, şu sıralar Arda Turan'la birlikteliğini sürdürüyor.

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR 

İsmini Arda Turan ile yaşadığı beraberlikle sık sık gündeme gelen Aslıhan Doğan, 1985 doğumludur. Babası iş adamı Sabri Doğan'dır. İsmini ilk olarak Hasan Kosif ile yaşadığı birliktelikle duyuran Aslıhan Doğan, Kosif ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı.Arda Turan'ın Sinem Kobal'dan ayrıldıktan sonra sevgili olduğu Aslıhan Doğan ile uzun bir birlikteliği olmuştu. Hatta çifte evlenecekler gözüyle bakılıyordu... Ancak beraberliklerini bitirme kararı aldılar ve sonrasında Aslıhan Doğan sosyal medya hesabını da uzun bir süre kapattı.