Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan lüks evinin kapılarını takipçilerine açtı

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi sosyetik güzel Aslıhan Doğan Turan, YouTube kanalından paylaştığı yeni videoda evinin kapılarını takipçilerine açtı. Evini tanıtan Aslıhan Doğan Turan, 'Evin yaşandıkça güzelleştiğine inanıyorum' ifadelerini kullandı.

Ünlü sosyetik güzel Aslıhan Doğan Turan, muhteşem evinin kapılarını açarken YouTube kanalından takipçileri ile paylaştı. Evinin her detayı ile yakından ilgilendiğini söyleyen Turan, çocuklar için özel alanlar yarattığını ifade etti.

Tanıtıma evinin salonundan başlayan Turan, 'Bu ev renksiz bir ev değil, koyu renklere sahip bir ev. Evin büyük bölümü ahşapla kaplı bunu tercih etme sebebimiz, eve biraz cool'luk kazandırmak. Birazcık da farklı şeyleri seviyorum. Gittiğim, izlediğim evlerde hep aynı şeyleri görüyorum. Biz de bu şekilde yapmaya karar verdik. Yalın ve sade ama net bir ev burası' dedi.

Evlerine 6 ay önce taşındıklarını ifade eden Turan, şunları söyledi: 'Evin yaşandıkça güzelleştiğine inanan bir insanım. Altı ay oldu buraya taşınalı... Salonu tasarlarken iki çocuğumuz olduğu için ona göre planlamalar yaptık. Bu salonda genelde Arda ile zaman geçiriyoruz. Kazalara önlem olarak sehpaların köşelerini yuvarlak yaptık. Ufak ufak sanat eserleri toplamaya başladık.'

Evin diğer salonunu da tanıtan Turan, 'Burası ailecek zaman geçirdiğimiz, çocukların yemek yediği salon. Kalabalık sofralar sevdiğimiz için yemek masamız 12 kişinin oturacağı şekilde tasarlandı. Evin en fazla vakit geçirdiğim yeri burası, yaz aylarında da bahçe...' şeklinde konuştu.

Mutfağında bar sandalyelerine yer vermeyi tercih eden sosyetik güzel, 'Aslında kullanışsız görünüyor olabilir ama hiç değil. Oturduğunuz zaman sırtınızı yaslayabiliyorsunuz, gerçekten çok rahat. Bazen burada kahvaltı yapıyoruz. Dolap düzenine çok önem veriyorum. Bu yüzden etrafta çok fazla eşya görmeyebilirsiniz, genel de kullanacağım şeyleri çıkarıyorum göz önüne.' dedi.

Evin üçüncü katını kendileri için özel olarak tasarlatıldığını söyleyen Turan, 'Ben bütün kışı tayt, tişört ve sweatshirt'la geçirebilirim, ama Arda odasına çok emek harcadı' dedi.

Bahçede oturma grubu ve 2 ayrı şömine bulunuyor. Turan, şömine yakmayı çok sevdiğini, sıcak havada bile kullandığını söyledi. Ayrıca bahçede greyfurt, erik ağacı ve çok sayıda çiçek türü var.