Arda Turan ile Berkay kavgasında yeni gelişme! Burak Yılmaz davanın tanığı oldu

Şarkıcı Berkay Şahin ile futbolcu Arda Turan arasında çıkan kavga mahkemeye kadar gitmişti. Mahkeme yargısı ve deliller ile Turan'a ‘cinsel taciz' suçundan beraat verildi. Ancak mahkeme bu kararı bozdu ve 7 Nisan'a duruşma günü verdi. Mahkeme futbolcu Burak Yılmaz ve Onur Ürkmez'e ifadelerinin alınması için tebligat gönderdi.

Sarıyer'deki bir gece kulübünde eğlenen Arda Turan ile Berkay arasında tartışma yaşanmış ve bu konu mahkemeye taşınmıştı. İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen dava sonunda Arda Turan hakkında Özlem Şahin'e yönelik "cinsel taciz" suçundan beraat kararı vermiş, "korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek", "ruhsatsız silah bulundurmak" ve "kasten yaralama" suçlarından ise toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası vermişti.

Ancak verilen karara Berkay Şahin'in avukatları itiraz etmiş ve Turan'ın "cinsel taciz" suçundan yargılanmasını istemişlerdi. Mahkeme bozma klararını incelemek üzere 7 Nisan 2021'e gün verdi. Futbolcu Burak Yılmaz ve Onur Ürkmez'in de ilk duruşmada tanık olarak dinlenmesine karar veren mahkeme, Arda Turan'a tebligat göndererek ilk duruşmada hazır bulunmasını istedi.