Aslıhan Doğan Arda Turan evlendi! Aslıhan Doğan babası Sabri Doğan kimdir, kaç yaşında?

Arda Turan evlendi. Arda Turan Aslıhan Doğan kimdir sorusu merak ediliyor. Aynı zamanda Aslıhan Doğan’ın babasının da kim olduğu araştırılıyor. Futbol kariyeri ile gündemde yer alan Arda Turan aynı zamanda da magazin gündeminde de çok konuşulan bir isim. Sevgilisi Aslıhan Doğan ile Arda Turan’ın evlenip evlenmeyeceği merak ediliyordu. Arda Turan’ın en son yaptığı açıklama çok konuşulmuştu. Turan açıklamasında, “Afrin Operasyonu varken evlenilmez” demişti. Medipol Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile dünya evine girdi. Turan’ın nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arda Turan’ın nikah şahitliğini yaptı. Sabri-Güler Doğan'ın kızı Aslıhan Doğan ile Barcelona'da oynayan Arda Turan'ın 5 yıllık arkadaşlığı Mayıs 2015'te aşka dönüşmüştü. Merak ettiklerinize haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan evlendi. Arda Turan Aslıhan Doğan kimdir sorusu merak ediliyor. Aslıhan Doğan’ın babası kimdir? Magazin gündeminde yer alan ve vatandaşların merak ettiği bir soru Arda Turan ve Aslıhan Doğan’ın evlenip evlenmeyeceğiydi.  Başakşehirsporlu futbolcu Arda Turan bugün Çubuklu'daki evinde 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan ile aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi. Nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arda Turan’ın nikah şahitliğini yaptı. Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. İş insanı Sabri Doğan'ın kızı olan Aslıhan Doğan, Arda Turan ile olan birlikteliği ile uzun bir süre konuşulan isim olmuştur. Milli futbolcu Arda Turan'dan önce Hakan Kosif ile ilişki yaşadığı bilinen Aslıhan Doğan, Umut Evirgen'in ise eski sevgilisidir. Sabri-Güler Doğan'ın kızı Aslıhan Doğan ile Barcelona'da oynayan Arda Turan'ın 5 yıllık arkadaşlığı Mayıs 2015'te aşka dönüşmüştü.Kova burcu olan Arda Turan, 2000 yılında Galatasaray altyapısında yer almıştır.

2004-2005 sezonunda Galatasaray ana kadrosuna giren futbolcu, tecrübesizlikten kaynaklı olarak Manisaspor'a kiralanmıştır. Manisaspor'da büyük yükseliş gösteren Arda Turan bir sonraki sezon Galatasaray'a geri dönmüştür. Şu anda Başakşehirspor'da oynuyor.

ARDA TURAN EVLENDİ

Arda Turan, 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan’la dün evlendi. Afrin harekâtında şehit düşen askerlerimize çok üzüldüğünü belirterek, “Savaş varken düğün olmaz” diyen futbolcu Çubuklu Vadi Konakları’ndaki evinde sade bir törenle nikâh defterine imza attı.

Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu ve Arda’nın kardeşi Okan Turan siteye erken giriş yapan isimlerden oldu. Aslıhan Doğan, annesi Güler Doğan’ın kullandğı araçla giriş yaptı. Doğan’ın saç ve makyajını yaptırıp geldiği hatta saçına taşlı yülü gelin tokası taktığı dikkatlerden kaçmadı.

Çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapacağı için site saatler öncesinden özel güvelik ekipleri ve sivil polisler tarafından didik didik arandı. Düğün pastası da erkenden siteye getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan nikâha eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı. Aile arasında yapılan törenin ünlü konukları arasında şarkıcı Mustafa Ceceli-Selin İmer de vardı.

Aslıhan Doğan’a yakın arkadaşı Mina Başaran’ın uçağının düştüğü ise söylenmedi.

Nikah sonrasında Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Arda Turan, "Bizim için dua eden ve tebrik eden herkese çok teşekkür ederiz..." notunu düştü.

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. İş insanı Sabri Doğan'ın kızı olan Aslıhan Doğan, Arda Turan ile olan birlikteliği ile uzun bir süre konuşulan isim olmuştur. Milli futbolcu Arda Turan'dan önce Hakan Kosif ile ilişki yaşadığı bilinen Aslıhan Doğan, Umut Evirgen'in ise eski sevgilisidir.

ASLIHAN DOĞAN NE İŞ YAPIYOR, AİLESİ KİM?

Arda Turan ile evlenen Aslıhan Doğan, 1985 doğumludur. Babası iş adamı Sabri Doğan'dır. İsmini ilk olarak Hasan Kosif ile yaşadığı birliktelikle duyuran Aslıhan Doğan, Kosif ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı.

ARDA TURAN KİMDİR?

Kova burcu olan Arda Turan, 2000 yılında Galatasaray altyapısında yer almıştır. 2004-2005 sezonunda Galatasaray ana kadrosuna giren futbolcu, tecrübesizlikten kaynaklı olarak Manisaspor'a kiralanmıştır. Manisaspor'da büyük yükseliş gösteren Arda Turan bir sonraki sezon Galatasaray'a geri dönmüştür.

2011 Ağustos ayında Atletico Madrid'le 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Galatasaray bu transferden 12 Milyon Euro bonservis bedeli almıştır. Sözleşmede, "Atletico Madrid, UEFA Avrupa Ligi'ne kalırsa 500 bin, Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa 1 milyon euro ekstra ödeme yapacaktır" maddesi de yer almaktadır.

7 Temmuz 2015 tarihinde 34 milyon Euro (7 milyon başarı bonusları dahil) bonservis bedeli karşılığında İspanyol takımı Barcelona'ya 5 yıllığına transfer oldu. Rüştü Reçber'den sonra Barcelona forması giyecek ikinci Türk futbolcu oldu.

Şu anda Başakşehirspor’da oynuyor.

ARDA TURAN OYNADIĞI FUTBOL KULÜPLERİ

– Altıntepsi Makelspor

– Galatasaray

– Manisaspor

– Atletico Madrid

– Barcelona

–Başakşehir