Arda Kural'ın eski halinden eser kalmadı! Son halini görenler inanamadı

Bir dönem yaşadığı psikolojik sorunlar ile gündeme gelen Arda Kural, TRT1'de ekrana getirilen absürt komedi olan Tutunamayanlar dizisi ile ekranlara hızlı bir giriş yapmıştı. Yerli Leonardo Dicaprio olarak tanınan Arda Kural'ın son halini gören hayranları büyük üzüntü yaşadı.

Bir döneme yakışıklılığı ile damgasını vuran Arda Kural, yerli Leonardo Dicaprio olarak anılıyordu. Psikolojik rahatsızlığı nedeniyle uzun süre tedavi gören Arda Kural'ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

TRT1'de ekrana getirilen Tutunamayanlar dizisi ile yeniden setlere dönen Arda Kural, dizinin bitmesinden sonra uzun süre sessizliğe büründü. Koronavirüs pandemisi nedeniyle evinde geçiren Arda Kural, geçtiğimiz gün objektiflere yansıdı. Eski halinden eser kalmadığı görülen oyuncu, değişimi ile hayranlarını üzdü.

İşte Arda Kural'ın son hali...

HASTALIĞINI ANLATMIŞTI

Arda Kural, hastalığı hakkında şunları söylemişti: 'Ben şöhreti kaldıramamış biri değilim sadece şöhretin mecbur bıraktığı şeyler var onları kaldıramadım. İnsanları seven, kardeş gibi gören biriyim. Kimseye küskünlüğü, kırgınlığım yok. Öfkem vardı. Kendimde aşamadığım şeyler vardı, insan hataları önce kendinde aramalı ben de öyle yaptım ve sorunları aştım'